Hoi, ik ben Mieke. Ik ben getrouwd en ik heb 3 jongens. Ik ben 2 jaar geleden gestopt met werken in het onderwijs. Omdat mijn man vaak in het buitenland zit, vond ik het werk in het onderwijs en 3 kinderen best druk. Na 2 jaar thuis, ben ik sinds kort weer aan het werk onder schooltijd op een kantoor. Daarnaast schrijf ik graag  verhalen over "Moeders bij het hek." In deze verhalen gaat het over de zoektocht naar wie ik ben. Maar ook de kijk op andere moeders om mij heen. Wat wil ik nu in het leven? Ik ben toch Mieke en niet alleen maar een Moeke!

Mijn verhaal

Zo ben ik begonnen met schrijven 2 jaar geleden:

Geen baan meer! Wat heb ik nu gedaan? Is dit niet een beetje te impulsieve actie geweest? Kan ik ooit nog terug? Nu is mijn uitje, naar het hek bij het schoolplein. Dat zijn nu mijn "collega's". Kan ik lekker klesse besse over slaapjes van de jongste, zwemles en peutergym. Jeetje, waarom voel ik me zo ongelofelijk een nietsnut? Terwijl ik niet echt stil zit op een dag. Ik heb het gevoel dat ik me de hele dag moet verantwoorden. Het voelt bevrijdend als beklemmend tegelijk. En iedereen heeft er wel een mening over. Ik zelf ook....

 


Mijn missie

Ik ben een boek aan het schrijven. Mijn missie is dat ik het boek ook ga afmaken! Het boek gaat over mijn eigen strubbelingen, maar ook over andere moeders. Ik denk dat velen zich kunnen herkennen. Want wie staat er als moeder niet bij het hek?